Кошик
34 відгуків
+380 (98) 360-99-49
+380 (66) 187-59-93
Зелена Мрія
Кошик
Топ

Насіння озимового канадського трансгенного ячменю BRANDON, Брендон Еліта

18 100 ₴/т

  • В наявності
Насіння озимового канадського трансгенного ячменю BRANDON, Брендон Еліта
Насіння озимового канадського трансгенного ячменю BRANDON, Брендон ЕлітаВ наявності
18 100 ₴/т
+380 (98) 360-99-49
  • +380 (66) 187-59-93
+380 (98) 360-99-49
  • +380 (66) 187-59-93
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
BRANDON Канадський озимий нано — трансгенний сорт ячменю.

Ячмінь BRANDON озимий сорт ячменю, розроблений на основі нано-технології, відомим канадським холдингом SERTIS HOLDING. Нано — модифікований трансгенний сорт ячменю, застосовується для харчових цілей на крупи, а також на корм скоту. Науково розроблений за допомогою трансформації клітин ДНК ячменю, у Канаді 2019 р. Проходів сортовипробування за морозостійкістю в суворому кліматі Канади, де температура в січні 2020 рах. падали до позначки — 42 С*, а також ячмінь проходив сортовипробування за Негодостійкості в Аргентині, де температура влітку досягає +45 °C*.
Висота рослин ячменю сорту BRANDON становить 115 см. Кущ ячменю прямостійкий коефіцієнт кущистості, його становить 24 стебел, стебла потужні в обхваті, колос циліндричний шести рядний, довгий 18 см. з довгими залишками зерно озимового ячменю великого розміру, золотистого кольору.
Відмітна особливість трансгенного ячменю від інших звичайних сортів і гібридів ячменю.
1) Цей сорт канадського трансгенного ячменю можна збирати 10 років поспіль, оскільки він не втрачає своїх посівних якостей.
2) Характеризується прекрасною морозостійкістю до — 45 °C* за сухої зими, без снігового покриву в поєднанні із сильними вітрами, завдяки виділеним генам PQ3n2e трансформованого з дерева оленя (Larix sibirica), яка витримує температури — 71С*.
3) Стійкий ячмінь до підвищеного УФ випромінювання, прямої сонячної радіації — осмотичному стресу завдяки модифікованому гену WPKY ячменю.
4) Стійкий ячмінь до абіотичних стресів завдяки трансформованим спинним абераціям генів LEA, а також трансформовані ген OSmyb4 і ген Myb4, завдяки цим двом генам ячмінь чудово переносить весняні перепади температур у стадії повного розвитку рослини від +16 до -20 °C*.
3) Набір генів трансформованих із синьо-зеленого нітчастих водоростях, що мешкають на Камчатці в гарячих гейзерах в умовах високих температур + 98 °C*, що підвищують сухостійкість ячменю до +50 °C*.
4) Завдяки трансформації генів Rx Ry і гену Рsku1 ячменю має стійкий імунітет до грибкових захворювань ячменю, а також і до вірусів, що вражають звичайні сорти ячменю.
5) Стійкий ячмінь до сильно засолених ґрунтів завдяки трансформованим генам СВF1 з клітин ДНК водорості кріобій, яка живе в глауберових содових озерах за підвищеної концентрації у воді солей 285 г/л і з переважанням кухонної солі 347 г/л, яка ідеально росте на солончаках.
6) Прибирається ячмінь на пряму комбайнами, дозріває ячмінь рівномірно та не вимагає десикації.
7) Ячмінь BRANDON має 16 трансформованих генів стійкості H — 6 до ячмінної мухе; ген стійкості H — 9 до ячмінної шведської мухе, злакової мухе зелено-очепці; ген стійкості H — 10 до нематоди вівсяної, галлової, арахісової. Містить трансформований ген стійкості H — 13 до совки зерновий; трансформований домініантний ген Rdn2 стійкості до пшеничного кліща (Aceria tosichella); трансформований домінантний ген Rdn1 стійкості до ячмінної тле (Diuraphis noxia); трансформований ген SZX16TN1 стійкості до хлібних пілінгів Сеphus pygmaeus, Tracheus tabidus.
8) Стійкий ячмінь до часткового затоплення полів водою, завдяки трансформованому гену Sub1a.
9) Характеризується стійкістю до розтягування, якщо відбувається надлишок дощів, а також відбуваються пориви сильних вітрів і стійкий до перестої ячменю завдяки сильному, потужному стебла ячменю.
10) Вирізняється високою врожайністю завдяки довжині коласу, а також кількості зерен у ячмені та високому коефіцієнту кущистості.
Маса 1000 насіння — 54 грами
Потенціал врожайність канадського озимового трансгенного сорту ячменю BRANDON становить мін. 145 цент с 1 — га.
Допоміжність — 98%, Енергія проростання — 97%, Сортова чистота — 100%, Вологість — 12%
Норма висівання Eзимового трансгенного ячменю на 1 — га становить 120 кг (витрата посівного матеріалу вдвічі менша, ніж у звичайних сортів), у разі перевищення норми висіву ячменю, посіви загущені ячменю погано розвиваються, витягуються, забирають багато поживних речовин одна в одної. Сіється ячмінь на глибину на 3 см. – 4 см., різними способами висівання, звичайним, рядовим, вузькорядним і перехресним способом або рядковим із міжряджанням на 15 см, севалками зерновими, СПУ-6Д, містраль, точними сівалками.
Посиїв починають Сіяти ячмінь у Південних регіонах початок із 4 вересня до 30 жовтня включно, у Північних регіонах з 12 вересня й включно по 18 жовтня.
Інсектициди (протравник) — Круйзер (тіаметоксам 350 г/л).
Гербіциди використовувати за потребою Агрітокс 1 літр — 1,5 літр на 1 — га у фазі купання культури до виходу в трубку навесні, Гранстар 75% с.т.з 20-25 грамів на 1 — га у фазі 1 — 3 аркуші, Легато плюс 600 КС 0,75 — 1 літр на 1 — га у фазі 3 — 5 листя, Марафон 375 г/л.к. 3,5 — 4 літри на 1-га, Діален Супер 700 грамів на 1-га у фазі купання культури до виходу в трубку навесні, Лінтур (дикамба + тріасульфурон) у фазі 3-4 листя — 150 грамів на 1-га.
Добрива: Повністю засвоює всі мінеральні добрива, які вносять під його посів. Добрива вносити залежно від ґрунту та попередників. Загальні рекомендації — 120 кг нітроамофоски на 1 га вноситься під час посіву ячменю і 120 кг навесні. Можна заважати нітроамофоску з насінням в процентному співвідношенні 1/2 і вносити в ґрунт.
Прибирання озимового ячменю сорту BRANDON починається з 05 червня на початок 25 червня.
Вегетаційний період ячменю становить 272 дні. Прибирають комбайнами Ніва, Дон, Джондір, Кейс, Масай Фергісон.
Характеристики
Основні
КультураЯчмінь
Тип продукціїПосівний (насіння)
Сорт/ГібридBRANDON
Рік врожаю2024
Класс семянЕліта
ГМОНі
СезонністьОзима культура
Країна виробникКанада
ВиробникBRANDON
Інформація для замовлення
  • Ціна: 18 100 ₴/т

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner